Igazgatói köszöntő

Szeretettel és tisztelettel köszöntöm iskolánk honlapjának látogatóit! Köszönöm, hogy megtisztelték intézményünket érdeklődésükkel.

 

Iskolánk 1970 óta folytat egészségügyi szakképzést. A környezetvédelem-vízgazdálkodás szakot  2000-ben vettük fel. Pedagógia szakon 2018 óta képezünk tanulókat.

 

Intézményünkben technikumi képzést folytatunk egészségügy, környezetvédelem-vízgazdálkodás ágazatokban. A pedagógia szakos képzésünk szakgimnáziumi rendszerben történik. Iskolánk elhivatott a minőségi nevelés –oktatás és szakképzés tekintetében, melynek elismeréséül 2007-ben elnyertük a Fejér Megyei Minőségi Díjat. Munkánkat azóta is ilyen szellemben folytatjuk. Képzéseink vonatkozásában figyelünk arra, hogy piacképes szakmai végzettséget szerezzenek tanulóink. Kérem tájékozódjanak honlapunkon és remélem, sikerül felkelteni figyelmüket iskolánk iránt!

 

A Székesfehérvári SZC Bugát Pál Technikumának mottója egybecseng Szent-Györgyi Albert Nobel-díjas tudósunk gondolataival, mely szerint “Az iskola dolga, hogy megtaníttassa velünk, hogyan kell tanulni, hogy felkeltse a tudás iránti étvágyunkat, hogy megtanítson bennünket a jól végzett munka örömére és az alkotás izgalmára, hogy megtanítson szeretni, amit csinálunk, és hogy segítsen megtalálni azt, amit szeretünk csinálni.”

Motikáné Tóth Éva
igazgató

Comments are closed.